Tämä nainen sai tietää voileipien toimittajalta, että hänen poikaystävänsä petti häntä

Ehkä hän olisi voinut olla hienotunteisempi!

On joitain työntekijöitä, jotka menevät ylittäessään ja auttaakseen asiakkaita, vaikka ne eivät kuulu työnkuvaukseensa. Ja kun se tapahtuu elintarviketeollisuudessa, tällainen käyttäytyminen on erilainen.

Ruokapalvelujen työntekijät ovat alhaisimpia Yhdysvalloissa, minkä vuoksi se on lähes aina hämmästyttävää, kun pikaruokaketjussa työskentelevä henkilö ei näytä täysin kurjalta työstään.

Milloin viime kerta teillä oli pikaruokahenkilökunta kaada kuumaa juomaasi niin innokkaasti kuin tämä?

Vaikka erinomaisen palvelun esiintymät ovat harvoja ja kaukana toisistaan, maailmassa on vielä joitain ihmisiä, jotka eivät anna karkeaa työtä enimmäkseen kiittämättömällä teollisuudella päästäkseen siihen, että he tekevät oikein.

Jotain, että tämä nainen, Kayla, havaitsi, kun hän tilasi Jimmy Johnin voileivän toimitettavaksi poikaystävällensä. Se oli niin uskomatonta, että hänen oli vain jakaa kokemuksensa.

Minun pitää jakaa @jimmyjohnsin kokemukseni … (Thread)
– Kayla (@kayla_speer_) 28. kesäkuuta 2018

Kaikki alkoi eräänlaisella eleellä: saada hänelle huomattavaa jotain syötävää, kun hän oli oppimassaan. He olivat kaukoliikenneyhteydessä.

Olin tapaa kaveri muutama kuukausi sitten. Olimme pitkän matkan päässä (noin 3 tunnin päässä toisistaan). Hän oli lähdössä yliopistosta ja opiskeli loppututkintojaan.
– Kayla (@kayla_speer_) 28. kesäkuuta 2018

Olin töissä eräänä iltana ja ajattelin tehdä jotain mukavaa bf: lle ja järjestää hänelle @jimmyjohnsille päivälliselle, kun hän opiskeli finaaleja
– Kayla (@kayla_speer_) 28. kesäkuuta 2018

Hän antoi työntekijälle tietää, että hänen poikaystävänsä olisi voileipä, sillä hän ei olisi siellä.

Kun annoin tilaukseni @jimmyjohnsin työntekijälle, kerron heille, että tämä oli poikaystäväni, joka asui tuossa kaupungissa, ja että en olisi läsnä, kun ruoka toimitettiin, koska olen 3 tunnin päässä. Kysyin myös, oliko hänelle kunnossa allekirjoittaa minua.
– Kayla (@kayla_speer_) 28. kesäkuuta 2018

Hän lähetti hänelle tekstin, jossa hän sai tietää, että ruoka oli tulossa ja että hänen pitäisi jättää kärki, mutta hän ei vastannut. Todennäköisesti, koska hän oli jo ottanut pienen torkun.

Tilaus oli asetettu ja bf oli kertonut minulle hieman ennen kuin kerroit että hän aikoi ottaa nap. Joten lähetin hänelle tekstin, jossa sanottiin: “Hei, elintarvikkeet matkalla sinulle. Ole hyvä, jätä kärki. “En kuullut häntä paljaaksi, mutta oletin vain nukkuvan
– Kayla (@kayla_speer_) 28. kesäkuuta 2018

Tämä on, kun asiat alkavat saada hieman outoa.

Hieman myöhemmin sain tekstin bf: stä sanomalla “kiitos” ja sitten muutama hetki myöhemmin sain puhelun @jimmyjohnsilta
– Kayla (@kayla_speer_) 28. kesäkuuta 2018

Hänellä ei ollut aavistustakaan siitä, miksi Jimmy John kutsui sitä. Hän osti voileivän. Poikaystävä sai voileivän, tapahtuma valmis. Ei tarvitse seurata puhelua.

Nousin olettaen, että he vain kertoivat minulle, että ruoka toimitettiin tai kenties jotain vikaa korttini kanssa, mutta olin kuollut väärin ….
– Kayla (@kayla_speer_) 28. kesäkuuta 2018

Kuljettaja halusi vahvistaa, että tilaus oli hänen poikaystävänsä puolesta, jonka hän ajatteli oudoksi, koska hän oli antanut heille aikaisemmin runnut.

He @jimmyjohnsin kuljettaja kysyi minulta, oliko tämä tilaus minun bf: lle ja sanoin kyllä, että se oli ja etten asunut samassa kaupungissa kuin hän ja että olin yllättävää hänelle. Ajattelin, että oli outoa, koska sanoin heille alunperin, että tilaus oli minun bf.
– Kayla (@kayla_speer_) 28. kesäkuuta 2018

Silloin pommi putosi.

Toimitus kuljettaja jatkoi sanomalla … “katso, emme yleensä tee tätä, mutta luulen, että haluaisit tietää … kun kävelimme ylös ovelle bf: n paikalle, pystyimme näkemään hänen asuntoonsa ja hän oli hänen nyrkkeilijöissään alastomiehillä hänen päällänsä sohvalla
– Kayla (@kayla_speer_) 28. kesäkuuta 2018

Ilmeisesti levoton, hämärä, ja kaikenlaisia ​​järkyttyneitä, Kayla tarvitsi varmistamaan, että kuljettaja näki mitä näki. Ja että kyseinen kaveri oli itse asiassa hänen poikaystävänsä.

Minulla oli muutamia seurantakysymyksiä toimittaja kaveri (äärimmäisen järkyttynyt ja sekava), jonka hän niin ystävällisesti vastasi, joka vahvisti, että se oli itse asiassa minun bf joka oli sohvalla alasti naisen kanssa.
– Kayla (@kayla_speer_) 28. kesäkuuta 2018

 

Hän oli. Ja Kayla oli virallisesti ainoa kiitos Jimmy Johnin kuljettajalle, joka ei pelännyt puhua ja ilmoitti hänelle käyttäytymisestä.

Joten näin löysin, että poikaystäväni huijautti minua. JIMMY JOHNS DELIVERY GUY. @jimmyjohns
– Kayla (@kayla_speer_) 28. kesäkuuta 2018

Kayla oli kiitollinen sandwich franchise -tapahtumasta ja varmasti “@” heille kaikissa tweeteissään, kiittäen heitä rehellisen työntekijän palkkaamisesta, joka lähti tieltä ilmoittamaan hänelle hänen miehensä uskottomuudesta.

Haluan kiittää @jimmyjohnsin uskomattomasta palvelusta asiakkailleen. Monet eivät tee sitä, mitä tämä kuljettaja teki, ja olen hyvin kiitollinen siitä, että hän kutsui minut ja oli rehellinen tilasta. #WWJJD (Mitä Jimmy Johns tekee?)
– Kayla (@kayla_speer_) 28. kesäkuuta 2018

Ihmiset tuntuivat pahoilta, että Kayla tarvitsi selvittää, mutta rakastui tarinaan.

Se kääntyi jo valtavia Jimmy Johnin faneja entistä suurempiksi.

Toiset taas ajattelivat, että lähetyskavereiden puhelu tuli henkilökohtaisesta paikasta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *